Miljørådgiver til INTEC Norge, Oslo eller Drammen

Søker du utfordringer, innflytelse og muligheter for utvikling i din arbeidshverdag? Er du en engasjert rådgiver som setter kunden og et godt arbeidsmiljø i fokus? Da er INTEC stedet for deg.

INTEC er et nytt rådgivende ingeniørselskap som ønsker å gjøre det lille ekstra for sine kunder og samarbeidspartnere. Vår filosofi er at lokal tilstedeværelse og nærhet til våre kunder bidrar til tettere samarbeid og raskere beslutninger.

Vi skal være den beste aktøren i vårt marked. Det er viktig for oss i INTEC at alle våre kollegaer evner å både lytte til og å se våre kunders og medarbeideres behov. Vi verdsetter og behandler våre kunder som vi behandler hverandre, og vi har det gøy på jobb

Stillingen
Vi søker en rådgivende ingeniør med kompetanse innen miljøfag til vårt kontor i Oslo eller Drammen. Har du erfaring innen noen eller flere av emnene LCA og klimagassregnskap, miljøprogrammer og miljøoppfølgingsplaner, Miljøsertifisering (BREEAM, Svanemerke o.l), LCC, miljø- og ombrukskartlegging, sirkulærøkonomi, avfall og materialvalg er du en aktuell kandidat for en stilling hos oss. Vi har troen på at det å jobbe med varierte oppgaver gjør at vi trives bedre og at det gjør oss til bedre rådgivere for våre kunder, hos oss vil du jobbe med et bredt spekter innen miljøfaget.

Hos oss får du sjansen til å være med å bygge et fremtidsrettet rådgiverselskap som ikke fokuserer på å bli størst, men på å være best i det lokale markedet. Her får du muligheten til å utvikle deg, utvikle selskapet videre og å sette ditt preg på arbeidet og din hverdag.

Stillingen innebærer prosjektering og rådgivning, kvalitetssikring av oppdrag og økonomisk oppfølging. Du vil raskt kunne få ansvar til å planlegge det daglige arbeidet og å ha disiplinlederansvar i dine prosjekt, samt å bidra med markedsarbeid inn mot kunder. Du vil arbeide tett sammen med et tverrfaglig kompetansemiljø. Du vil rapportere til avdelingsleder for energi og miljø.

Hvem er du?

 • Du har relevant ingeniør- eller sivilingeniørutdannelse. Vi søker deg som har minimum 2 års relevant erfaring som rådgivende ingeniør.
 • Du er engasjert i fagområdet, søker faglig utvikling og ønsker å bidra til å utvikle INTEC videre.
 • Du er pro-aktiv og åpen for nye utfordringer, løsningsorientert, god på å samarbeide
 • Du er positiv, engasjert, nysgjerrig og tillitsvekkende
  Kunderelasjoner og markedsarbeid er en del av din hverdag
 • Du har god erfaring med bruk av relevante prosjekteringsverktøy som Oneclick LCA eller annen programvare for klimagassregnskap
 • Du har god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk


Vi tilbyr

 • En spennende hverdag hvor du, sammen med dine kollegaer, utvikles i et tverrfaglig miljø.
 • Mulighet for BREEAM-NOR AP utdanning (krever 3 års relevant erfaring)
 • Påvirkningsmuligheter i et ungt selskap med trygge rammer.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Fleksibel arbeidshverdag.

 

Søknadsfrist: 01.12.2023 – vi behandler søknader fortløpende.

Kvinna utanför kontor

Vi er INTEC

INTEC er et moderne teknisk konsulentfirma som tilbyr et komplett spekter av tjenester innen bygg, industri og infrastruktur. Ved å tenke Beyond Engineering utvikler vi nye muligheter som skaper reell endring og får kundenes virksomhet til å vokse.

Kvinna utanför kontor

Søk her:


Les våre vilkår og betingelser og personvernerklæring

Kontakt oss

for å lære mer om tjenesten.

Bror Jakobsen

Energi & Miljø

+47 984 01 808

bror.jakobsen@intecnorge.no