Nyutdannet rådgiver innen VVS, miljø, energi, bygningsfysikk eller brann

Er du i ditt siste studieår og blir uteksaminert ingeniør eller sivilingeniør innen fagområdene VVS, miljø, energi, bygningsfysikk eller brann til sommeren 2023 så se her!

INTEC er et ungt selskap i vekst og vi leter etter flere gode kollegaer. Er du en engasjert, nysgjerrig person med et driv og ønske om utvikling vil vi i INTEC bli bedre kjent med deg.

INTEC er et nytt rådgivende ingeniørselskap som ønsker å gjøre det lille ekstra for sine kunder og samarbeidspartnere. Vår filosofi er at lokal tilstedeværelse og nærhet til våre kunder bidrar til tettere samarbeid og raskere beslutninger.

Vi skal være den beste aktøren i vårt marked. Det er viktig for oss i INTEC at alle våre kollegaer evner å både lytte til og å se våre kunders og medarbeideres behov. Vi verdsetter og behandler våre kunder som vi behandler hverandre, og vi har det gøy på jobb.

 

Stillingene

Vi søker nyutdannede ingeniører og sivilingeniører med faglig fokus innen VVS, miljørådgivning, energi, bygningsfysikk eller brann til vårt kontor i Oslo eller Drammen. Vi har troen på at det å jobbe med varierte oppgaver gjør at vi trives bedre og at det gjør oss til bedre rådgivere for våre kunder. Det betyr ikke at vi forventer at du kan bli best på alle fagområder nevnt her, men at du vil få muligheten til å jobbe med flere spennende oppgaver hos oss.

INTEC Norge er organisert i 3 avdelinger, og vi ønsker at du skriver en søknad med beskrivelse av din motivasjon og erfaring gjennom studier og eventuelle verv/ekstrajobber inn mot en av våre avdelinger.

 

VVS

Synes du prosjektering av ventilasjon, varme-og/ eller sanitæranlegg var det beste faget i ditt studieløp? Trives du med å jobbe i Revit?

Skriv en søknad i skjemaet nedenfor som viser din motivasjon til å fordype deg videre med VVS-fagene. 

Nysgjerrig eller spørsmål, ta kontakt med:

Alicja Schilling, alicja.schilling@intecnorge.no

 

Energi og Miljø

Er det klimagassberegninger og LCA analyser som virkelig har trigget din interesse på studiene? Eller kanskje det er beregning av et byggs energibehov? Har du et øye for detaljene og drømmer om å jobbe med bygningsfysikk?

Skriv en søknad i skjemaet nedenfor og beskriv hva som motiverer deg med ett eller flere av disse fagområdene. 

Nysgjerrig eller spørsmål, ta kontakt med:

Bror Jakobsen, bror.jakobsen@intecnorge.no

 

Brann & Risiko

Brenner du for brannsikkerhet og risikovurderinger? Vil du jobbe med både eksisterende og nye bygg i alle prosjektfaser for å finne kostnadsbesparende løsninger samtidig som brannsikkerheten ivaretas?

Skriv en søknad i skjemaet nedenfor og fortell hva du brenner for. 

Nysgjerrig eller spørsmål, ta kontakt med:

Johan Hjertson, johan.hjertson@intecnorge.no

 

Stilling som Rådgiver hos INTEC:

Hos oss får du sjansen til å være med å bygge et fremtidsrettet rådgiverselskap som ikke fokuserer på å bli størst, men på å være best i det lokale markedet. Her får du muligheten til å utvikle deg, bidra med å utvikle et ungt selskap og å sette ditt preg på arbeidet og din hverdag.

Stillingen innebærer prosjektering og rådgivning, kvalitetssikring av oppdrag og økonomisk oppfølging. Du vil arbeide tett med oppdragsleder og har ansvar for å planlegge det daglige arbeidet sammen med din nærmeste leder.

 

Hvem er du?

 • Du fullfører relevant ingeniør eller sivilingeniørutdannelse til sommeren 2023.
 • Du er engasjert i ett eller flere av fagområdene vi etterspør, du søker faglig utvikling og ønsker å spille alle rundt deg gode.
 • Du er pro-aktiv, tar tak i utfordringer og er åpen for nye utfordringer, løsningsorientert og god til å samarbeide.
 • Du er positiv, engasjert, nysgjerrig og tillitvekkende.
 • Du liker å jobbe tett med kunder og ønsker å bygge gode relasjoner.
 • Du har erfaring med bruk av relevante prosjekteringsverktøy gjennom studiene, som for eksempel Revit, Oneclick LCA, Simien, Ida Ice, Wufi, Flixo, Therm, Solibri, Autocad, Pathfinder, Fire Dynamics Simulator (FDS) mm. gjennom dine studier.
 • Du har god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk.

 

Vi tilbyr

 • En spennende hverdag hvor du, sammen med dine kollegaer, utvikles i et tverrfaglig miljø.
 • Påvirkningsmuligheter i et ungt, moderne selskap med trygge rammer.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Fleksibel arbeidshverdag.

 

Søknadsfrist: 01.12.2023 – vi behandler søknader fortløpende.

Kvinna utanför kontor

Vi er INTEC

INTEC er et moderne teknisk konsulentfirma som tilbyr et komplett spekter av tjenester innen bygg, industri og infrastruktur. Ved å tenke Beyond Engineering utvikler vi nye muligheter som skaper reell endring og får kundenes virksomhet til å vokse.

Kvinna utanför kontor

Søk her:


Les våre vilkår og betingelser og personvernerklæring

Kontakt oss

for å lære mer om tjenestene.

Alicja Schilling

VVS

+47 966 26 688

alicja.schilling@intecnorge.no

Bror Jakobsen

Energi & Miljø

+47 984 01 808

bror.jakobsen@intecnorge.no

Johan Hjertson

Daglig leder

+47 478 01 117

johan.hjertson@intecnorge.no