Instalco fortsetter ekspansjonen i konsulentområdet

13.01.2023

INTEC er anerkjent av Instalco for vår etablering som en stadig sterkere og anerkjent aktør i markedet.

Instalco Dalarna

Artikkel delt fra Instalco hjemmeside.

Intec er selskapet som driver Instalcos investering i teknologirådgivning. På to år har de etablert seg som en anerkjent aktør i markedet og har vokst til 320 ansatte som nå er lokalisert på rundt 25 steder i Sverige. I 2022 startet Intec også virksomhet i Norge.

– Det har vært et godt år for Intec i det hele tatt. Vi har nå blitt en etablert aktør i markedet som stadig flere kunder oppdager og vi vinner viktige rammeavtaler og store prosjekter. Men det viktigste er at kundene som har valgt å samarbeide med oss kommer tilbake, noe som igjen betyr flere kontakter og stadig flere oppdrag, store og små, sier Anders Lundin, daglig leder i Intec og Leder for forretningsområde Instalco teknologikonsulent.
Intec har i 2022 hatt fokus på å styrke organisasjonen og bygge et stabilt selskap. I løpet av året fant det sted nye etableringer i Göteborg, Alingsås, Stenungssund, Varberg, Gävle og Kalmar, men fremfor alt har selskapet styrket sin virksomhet i eksisterende markeder og lokasjoner. I 2022 har Intec også etablert seg i Norge hvor de i første omgang fokuserer på markedet rundt Oslo og Drammen.

Intec er ingeniør innen prosjektledelse, elektro, ventilasjon, varme og VVS, vann og avløp, kontroll- og kontrollteknologi, energi, industri og brannsikring. Kjernevirksomheten er design og prosjektledelse. Selskapet utfører også andre tjenester som inspeksjon, installasjonskoordinering, miljøkoordinering, risikostyring, beregning og undersøkelse.

– Å være den mest attraktive teknologikonsulenten står øverst på agendaen vår, og det betyr å være det for både kunder og ansatte. Det er selvfølgelig noe som forplikter og stiller store krav til oss alle som ansatte uavhengig av roller. Antall kunder og oppdragsmengde øker kontinuerlig, og vi mottar mange søknader fra nyansatte, sier Anders Lundin.

Kontakt oss

hvis du ønsker å vite mer

Anders Lundin

Direktør

+46 (0)70 277 50 90

anders.lundin@intec.se