For en bærekraftig fremtid trengs det mer enn bare teknologi.

Det trengs mennesker som mestrer den. Og elsker den.

INTEC jobber med ideer og tekniske løsninger som fremmer en bærekraftig fremtid for samfunnet. Ved å tenke utenfor det forventede utvikler vi nye muligheter for å skape reell endring som får kundenes virksomhet til å vokse. Vi ønsker litt mer, vi vil Beyond Engineering.

INTEC tilbyr et bredt spekter av rådgivningstjenester innen bygg, industri og infrastruktur.

Vi bidrar med både rådgivning og prosjektledelse, samt teknisk kompetanse og innovativ teknologi når steder skal utvikles, moderne samfunn skal bygges eller komplekse bygninger skal designes eller rehabiliteres. Alltid tilgjengelig i alle prosjektfaser, fra idé til gjennomføring og forvaltning.

Vi har ikke et hovedkontor. Vi har mange.

For å kunne være nær våre kunder, har vi etablert et stort antall kontorer i Sverige og Norge. Hvert kontor fungerer som et hovedkontor i den forstand at uansett hvilket du tar kontakt med, har du INTECs samlede kompetanse til disposisjon.

Dette gjør at vi kan tilby et bredt tjenestespekter og høy fleksibilitet i kombinasjon med god kjennskap til stedene der vi opererer.

Sammen som et lag

Å være nær våre kunder mener vi er en forutsetning for å kunne skape moderne, effektive og bærekraftige løsninger for en enklere hverdag. Nær virksomheten, forretningen og målene kunden har.

Ved å arbeide sammen som et lag kan vi dra nytte av vår felles kunnskap, kompetanse og erfaring.

Bred kompetanse og lang erfaring

INTEC er et ungt selskap. Men vi består av medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring innen teknisk rådgivning. Ettersom vi ikke har en lang historie, preges virksomheten vår av mennesker med fremtidsrettede ideer.

Det er engasjementet hos menneskene i kombinasjon med teknologiske muligheter som tar oss lengre. Sammen flytter vi grensene. Beyond Engineering.

Kontakt oss

hvis du ønsker å vite mer om INTEC.

Johan Hjertson

Daglig leder

+47 478 01 117

johan.hjertson@intecnorge.no

Anders Lundin

Direktør

+46 (0)70 277 50 90

anders.lundin@intec.se