Nordiske løsninger for lysdesign, på enkelt vis

17.11.2023

Vi er veldig glade for å kunne meddele at INTEC nå har utvidet sin portefølje med lysdesigntjenester i Sverige og Norge.

KNA0373

Allan Ruberg. Kim Höglund og Anders Lundin

Nordiske løsninger for lysdesign, på enkelt vis

Vi er veldig glade for å kunne meddele at INTEC nå har utvidet sin portefølje med lysdesigntjenester i Sverige og Norge. Dette er de første skrittene på veien mot å etablere en ambisiøs plattform: The Lighting Platform, som tilbyr bærekraftige og integrerte løsninger for belysning– fra design og prosjektering, hele veien til iverksetting og drift – til kunder i alle de nordiske landene.

I 2023 kjøpte vi ZENISK, et prisbelønt lysdesignkontor med base i Oslo. Nå har vi etablert OVAU, et nytt lysdesignforetak basert i Stockholm. Det nye foretakets navn, OVAU, fanger reaksjonen kundene får når de opplever effekten av god belysning: Oh Wow!

Det skal være enkelt å bestille god belysning, men vi vet at det ikke er slik alltid. Ofte står kundene ovenfor overveldende utfordringer med å finne den rette synergien mellom en lang rekke tjenesteleverandører som ikke er koordinert: lysdesignere, arkitekter, ingeniører, entrepenører og armaturprodusenter. Alle kunder fortjener en løsning for belysning som oppnår en god balanse mellom funksjon, estetikk, energiforbruk og miljøpåvirkning. Det er ved å sikre sømløs samhandling mellom de ulike partene at dette kan bli realitet.

Derfor vi har som mål å ikke bare ønske velkommen nye lysdesignforetak i porteføljen vår – vi etablerer en fullserviceplattform for belysningsløsninger.

The Lighting Platform er en nordisk gruppe designkontor som samler de beste ekspertene på ett sted: våre lysdesignere på ZENISK og OVAU og våre INTEC-elektroingeniører, for å designe, implementere og vedlikeholde de beste belysnigsløsningene for kundene våre.

Hovedmålet med The Lighting Platform er å gjøre god belysning tilgjengelig for alle. Å skape en mulighet for å tilby bærekraftige løsninger direkte til hver kunde, med fordelene av å være en del av et stort konsern.

Med forente styrke fra ZENISK, OVAU og INTEC kommer vi til å tilby markedsledende fullserviceløsninger for lysdesign til alle private og offentlige kunder i Norden. Samarbeidet bidrar til å styrke de enkelte foretakenes posisjon for økt bærekraft og økt konkurransefortrinn.

På lang sikt har vi som mål å legge til flere foretak, ansette flere dyktige lysdesignere og profesjonelle lyseksperter i hele Norden, og ønske nye dedikerte lagspillere velkommen til å bli en del av The Lighting Platform.

Relevante hjemmesider:

www.zenisk.no

www.ovau.se

www.intec.se

www.lightingplatform.net

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer!

Anders Lundin

Direktør

+46 (0)70 277 50 90

anders.lundin@intec.se

Kim Höglund

OVAU

46 (0) 73-862 03 68

kim.hoglund@ovau.se

Kristin Bredal

Zenisk

+47 928 68 099

kristin@zenisk.no

Allan Ruberg

INTEC Lighting Platform

+45 408 29 697