INTEC kjøper Zenisk

18.09.2023

Vi er stolte av å kunngjøre at INTEC har kjøpt opp Zenisk, et ledende og prisbelønnet lysdesignselskap basert i Oslo, Norge!

Zenisk / INTEC

Kristin Bredal, Zenisk sammen med Anders Lundin og Allan Ruberg, INTEC

Vi er stolte av å kunngjøre at INTEC har kjøpt Zenisk, et ledende og prisvinnende lysdesignselskap basert i Oslo, Norge!

Dette strategiske oppkjøpet markerer begynnelsen på en spennende ny fase for Zenisk og INTEC, og styrker INTECs posisjon som en ledende leverandør av tekniske løsninger innen bygg, industri og infrastruktur, nå også med bærekraftig lysdesign.

Vårt mål er å levere en perfekt balanse mellom funksjonalitet, estetikk, energiforbruk og miljøpåvirkning i hvert nytt prosjekt vi påtar oss. Vi streber etter å gjøre god belysning tilgjengelig for alle ved å bringe designere, ingeniører og entreprenører til samme bord og fremme nært samarbeid i hvert prosjekt.

Oppkjøpet støtter også vår forpliktelse til å utvide vårt lysdesigntilbud i hele Norden. Nå ser vi frem til å utforske nye muligheter og sammen skape innovative, bærekraftige og effektive belysningsløsninger for våre kunder. Bli med på denne spennende reisen!

For mer informasjon, kontakt: Anders Lundin, +46 70 277 50 90, anders.lundin@intec.se

Kontakt oss

hvis du ønsker å vite mer.

Anders Lundin

Direktør

+46 (0)70 277 50 90

anders.lundin@intec.se