Senior bygningsfysiker til INTEC Norge, Oslo eller Drammen

Søker du utfordringer, innflytelse og muligheter for utvikling i din arbeidshverdag? Er du en engasjert rådgiver som setter kunden og et godt arbeidsmiljø i fokus? Da er INTEC stedet for deg.

INTEC er et ungt rådgivende ingeniørselskap som ønsker å gjøre det lille ekstra for sine kunder og samarbeidspartnere. Vår filosofi er at lokal tilstedeværelse og nærhet til våre kunder bidrar til tettere samarbeid og raskere beslutninger.

Vi skal være den beste aktøren i vårt marked. Det er viktig for oss i INTEC at alle våre kollegaer evner å både lytte til og å se våre kunders og medarbeideres behov. Vi verdsetter og behandler våre kunder som vi behandler hverandre, og vi har det gøy på jobb.

Stillingen

Vi søker en rådgivende ingeniør med kompetanse innen bygningsfysikk og energi til vårt kontor i Oslo eller Drammen. Du har solid erfaring som rådgivende ingeniør og har et ønske om å kunne utvikle deg selv og et selskap i vekst videre.

Hos oss vil du lede prosjekter og har i tillegg til en sterk faginteresse også forretningsteft. Du har god erfaring med beregningsprogrammer som Flixo, Ida Ice og/eller Simien. Du synes det er moro å sette deg inn i detaljene og sørge for at dine prosjekter bygges på en fuktsikker og varig måte.

Du jobber selvstendig i prosjekt, store som små, du liker å dele din kunnskap og du samarbeider godt med dine kollegaer.

Vi har troen på at det å jobbe med varierte oppgaver gjør at vi trives bedre og at det gjør oss til bedre rådgivere for våre kunder, hos oss vil du jobbe med et bredt spekter innen faget. Om du ønsker vil du også få mulighet til å utvikle deg innen miljøfag med klimagassregnskap, sirkulærøkonomi, BREEAM mm,

Hos oss får du sjansen til å være med å bygge et fremtidsrettet rådgiverselskap som ikke fokuserer på å bli størst, men på å være best i det lokale markedet. Her får du muligheten og et stort handlingsrom til å utvikle deg selv, utvikle selskapet videre og å sette ditt preg på arbeidet og din hverdag.

Stillingen innebærer prosjektering og rådgivning, kvalitetssikring av oppdrag og økonomisk oppfølging. Du vil få ansvar til å planlegge det daglige arbeidet og å ha disiplinlederansvar i dine prosjekt, samt å bidra med markedsarbeid inn mot kunder. Gode kundekontakt og nettverk vil telle positivt. Du vil arbeide tett sammen med et tverrfaglig kompetansemiljø. Du vil rapportere til avdelingsleder for energi og miljø.

Hvem er du?

 • Du har relevant sivilingeniørutdannelse. Vi søker deg som har minimum 8 års relevant erfaring som rådgivende ingeniør

 • Du er engasjert i fagområdet, søker faglig utvikling og ønsker å bidra til å utvikle INTEC videre

 • Du er pro-aktiv og åpen for nye utfordringer, løsningsorientert, god på å samarbeide

 • Du er positiv, engasjert, nysgjerrig og tillitsvekkende

 • Kunderelasjoner og markedsarbeid er en del av din hverdag

 • Du har god erfaring med bruk av relevante prosjekteringsverktøy som Flixo, Ida Ice, Simien

 • Du har god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk

Vi tillbyr

 • En spennende hverdag hvor du, sammen med dine kollegaer, utvikles i et tverrfaglig miljø

 • Raske beslutninger og store påvirkningsmuligheter i et ungt selskap med trygge rammer

 • Et stort handlingsrom og støtte til nye ideer og muligheter

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Fleksibel arbeidshverdag

Søknadsfrist: 01.09.2024 – vi behandler søknader fortløpende

Kvinna utanför kontor

Vi er INTEC

INTEC er et moderne teknisk konsulentfirma som tilbyr et komplett spekter av tjenester innen bygg, industri og infrastruktur. Ved å tenke Beyond Engineering utvikler vi nye muligheter som skaper reell endring og får kundenes virksomhet til å vokse.

Kvinna utanför kontor

Søk her:


Les våre vilkår og betingelser og personvernerklæring

Kontakt oss

for å lære mer om tjenesten.

Bror Jakobsen

Energi & Miljø

+47 984 01 808

bror.jakobsen@intecnorge.no