Sprinkler og slokkesystemer

  • Sprinkler
  • Vanntåke
  • Skum
  • Slokkegass
  • FG-kontroll av slokkeanlegg for alle typer bygg
    (NS-EN 12845, Boligsprinkler, ESFR)

INTEC er et FG-sertifiserte foretak etter FG:910, med FG:900 sertifisert personell for prosjektering og kontroll av sprinkleranlegg. Det betyr at vi har kvalifisert personell, utstyr og systemer for å utføre disse oppgavene på en faglig og sikker måte.

Prosjektering av slokkeanleg

Vi er eksperter innen prosjektering av sprinkler, vanntåke og andre slokkeanlegg. Våre erfarne rådgivere tilpasser løsninger til ditt byggs behov. Vi prosjekterer i samsvar med gjeldende regelverk, standarder og dine krav. Vi leverer komplette prosjekteringsdokumenter, inkludert tegninger, beregninger, beskrivelser og spesifikasjoner.

Vi tilbyr også rådgivningstjenester for sprinkler og slokkanlegg. Vi kan bistå deg med å velge riktig type anlegg, optimalisere drift og vedlikehold, oppdatere dokumentasjon og håndtere eventuelle avvik eller feil.

Kontroll av sprinkler- og slokkeanlegg

Vi utfører sprinklerkontroller på alle typer bygg, fra boliger til industri. Vi sørger for at anlegget er i forskriftsmessig stand, fungerer som det skal og oppfyller kravene til brannsikkerhet.

Vi er kjent med de ulike kravene og utfordringene som ulike bygningstyper kan ha. Vårt mål er å identifisere eventuelle feil eller mangler tidlig, slik at de kan rettes opp før de potensielt kan føre til alvorlige skader eller tap.

Hvis du trenger en profesjonell og pålitelig partner for ditt sprinkler- eller slokkeanlegg, ta kontakt med oss i dag. Vi har løsningen for deg!